Upplev Grekland

Grekland är inte bara bland svenskarnas absoluta favoritland när det kommer till en perfekt semester, men även för resten av världen, och trots den ekonomiska krisen så fortsätter Grekland att vara en av de mest populära turistorterna i världen, och detta förstås av goda anledningar.

Akropolis i Aten.Med sina perfekta öar spridda runtom som ett enda land och ett nästintill perfekt väder så blir Grekland den absoluta perfekta semestern för dig och din familj, oavsett vad era intressen än må vara. Det som lockar är först och främst solen – att åka på solsemester är förstås det klassiska, men för att inte fastna allt för mycket på stranden så finns det en hel del annat som Grekland har att erbjuda dig.

Att se och göra i Grekland
Det finns naturligtvis mängder med saker att göra i Grekland och bland de eventuellt tusentals sakerna som finns att se, göra, höra och smaka så är det som lättast att tipsa om det mest klassiska för att därefter låta dig själv utforska och se efter vad du egentligen är mest intresserad av.

Till att börja med så är grekisk mat världskänd, så att äta den i hemlandet är naturligtvis ett måste, och innan man beger sig ut till restaurangerna och krogarna så kan man njuta av den unika arkitekturen och de många stadsnära naturtillgångarna.

Greklands kultur bjuder på mycket
Ett måste i och med Grekland är förstås även all den kultur som finns. Inte nog med den tidigare nämnda arkitekturen förstås – du hittar även mängder med museum och Grekland i sig har en rik historia som du kan uppleva genom att helt enkelt bara vandra genom den stad du befinner dig i. Förutom detta så bjuder även Grekland på gamla grottor, palats och arkeologiska sevärdheter.

Vad är du mest intresserad av? Boka rundturer och eventuella småresor inom landet redan innan avfärd för bästa upplevelse!